KOFFIE

Bij ons drink je natuurlijk ook een lekker kopje koffie, een Momentchino of een kop thee. Bij alle wordt een heerlijk klein ijsje geserveerd.

Bocca Coffee

Bocca Coffee is ontstaan uit pure liefde voor het product koffie. Het bedrijf is opgericht door Menno en Tewis Simons. Zij zijn al lang werkzaam in de ruwe bonen handel en runnen vooruitstrevende biologische koffieprojecten in Ethiopië en Kenia. De passie voor het vinden van unieke partijen koffie en het proeven van bijzondere koffiesoorten heeft geresulteerd in de oprichting van een branderij in de Amsterdamse Jordaan. Wat begon als een hobby is nu uitgegroeid tot een professioneel bedrijf!

Eén van de specialiteiten van Bocca Coffee is koffie uit Ethiopië. Al deze koffiesoorten zijn afkomstig uit biologische projecten. Het doel van dit soort projecten is de kwaliteit van de koffie op een biologische en duurzame wijze te verbeteren. Hierdoor krijgen de boeren betere prijzen voor hun koffie. De projecten hebben bewezen succes! Bocca Coffee heeft het gehele proces van keuren, inkopen, verschepen, roosteren en verpakken in eigen beheer. Hierdoor kunnen ze garant staan voor hetzelfde hoogwaardige kwaliteitsproduct.